Gratis 15 euro en 2 maanden meespelen met Postcode Loterij
Gratis 15 euro cadeau en gratis 2 maanden meespelen met Postcode Loterij

Gratis 15 euro cadeau en gratis 2 maanden meespelen met Postcode Loterij

BEKIJK DEZE ACTIE >

Beschrijving

De Postcode Loterij heeft een geweldige actie voor nieuwe deelnemers! Als je nu meedoet, ontvang je niet alleen een mooi welkomstcadeau, maar speel je ook de eerste twee maanden gratis mee. Daarnaast krijg je ook nog eens €15 cadeau om vrij te besteden. Dit is de ideale manier om te ontdekken hoe leuk het is om kans te maken op mooie prijzen in jouw buurt.

Gratis €15 cadeau bij jouw deelname

Wie houdt er niet van een cadeautje? Als je nu besluit om mee te doen met de Postcode Loterij, ontvang je direct €15 tegoed. Dit bedrag kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een gezellig avondje uit, een nieuwe aankoop, of een leuk etentje. Dit gratis cadeau is een extraatje om jouw deelname nog aantrekkelijker te maken. Het is een mooie manier om de loterij te ontdekken zonder dat je direct kosten hoeft te maken. Mis deze kans niet en grijp jouw €15 welkomstcadeau!

Speel 2 maanden gratis mee met de Postcode Loterij

Naast het cadeau van €15 biedt de Postcode Loterij je nog een extra voordeel: de eerste twee maanden speel je volledig gratis mee. Dit betekent dat je tijdens deze periode kans maakt op vele prijzen, zoals auto’s, vakanties, geldprijzen en meer, zonder dat je ook maar iets hoeft te betalen. Je lotnummer is gekoppeld aan je postcode, dus jij en je buren winnen samen. Het mooie van de Postcode Loterij is dat je niet alleen voor jezelf speelt, maar ook bijdraagt aan goede doelen.

De Postcode Loterij: voor buurt en goede doelen

De Nationale Postcode Loterij is niet zomaar een loterij. Sinds de oprichting in 1989 heeft de loterij al meer dan 7 miljard euro geschonken aan goede doelen. Met jouw deelname steun je automatisch diverse projecten die de wereld een stukje beter maken. Van natuurbescherming tot mensenrechten, de Postcode Loterij draagt op veel gebieden bij. En ondertussen maak jij ook nog eens kans op schitterende prijzen samen met je buren. Iedereen profiteert dus mee!

Wil jij deze unieke kans niet missen? Doe dan snel mee met de actie via Welkomstcadeau.nl en profiteer van het gratis tegoed en de twee maanden gratis meespelen. Wie weet win jij binnenkort wel een geweldige prijs samen met je buurtgenoten!

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt de actie van de Postcode Loterij?
Als je je inschrijft, krijg je twee maanden gratis deelname en ontvang je €15 als welkomstcadeau.

2. Hoe kan ik meedoen aan de Postcode Loterij?
Je kunt eenvoudig deelnemen door je aan te melden via de actiepagina op Welkomstcadeau.nl.

3. Waar kan ik het €15 welkomstcadeau voor gebruiken?
Dit tegoed kun je vrij besteden aan wat je zelf wilt, zoals een leuke activiteit of aankoop.

4. Hoelang duurt het voordat ik de €15 ontvang?
Het tegoed wordt kort na je aanmelding uitgekeerd. Je ontvangt hierover bericht van de Postcode Loterij.

5. Draag ik bij aan goede doelen met mijn deelname?
Ja, een deel van de opbrengsten van de Postcode Loterij gaat naar goede doelen, dus met jouw deelname steun je ook maatschappelijke projecten.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 15 euro cadeau en gratis 2 maanden meespelen met Postcode Loterij” te beoordelen