Gratis 15 extra loten bij Eurojackpot
Gratis 15 extra loten bij Eurojackpot

Gratis 15 extra loten bij Eurojackpot

BEKIJK DEZE ACTIE

Beschrijving

Als je altijd al eens de kans hebt willen wagen op een grote geldprijs, dan is dit het perfecte moment! Bij deelname aan de Eurojackpot kun je nu profiteren van een geweldige actie: je krijgt maar liefst 15 extra loten cadeau. Dit geeft je niet alleen meer kansen om die gigantische jackpot binnen te slepen, maar zorgt ook voor extra spanning bij elke trekking. Lees verder om meer te weten te komen over dit fantastische welkomstcadeau en hoe je eraan kunt meedoen.

15 extra loten gratis cadeau: verhoog je kans op winst!

Wat deze actie zo bijzonder maakt, is het royale welkomstcadeau van 15 extra loten. Dit betekent dat je bij deelname aan de Eurojackpot direct 15 keer extra kans hebt om een prijs te winnen. Normaal gesproken betaal je voor elk lot een los bedrag, maar met deze aanbieding krijg je maar liefst 15 gratis loten bij je eerste aankoop. Meer loten betekent meer kansen, en met een jackpot die kan oplopen tot honderden miljoenen, is het zeker de moeite waard om mee te doen!

Eurojackpot: hoe werkt het?

De Eurojackpot is een van de grootste en populairste loterijen van Europa, met wekelijkse trekkingen op vrijdag. Het principe is simpel: je kiest vijf nummers tussen 1 en 50 en twee bonusnummers tussen 1 en 10. Als al je nummers overeenkomen met de trekking, win je de jackpot. Zelfs als je niet alle nummers goed hebt, zijn er meerdere prijscategorieën waarin je mooie geldprijzen kunt winnen. Dankzij de enorme deelnemersgroep vanuit heel Europa, kan de jackpot groeien tot maar liefst 120 miljoen euro!

Doe mee en ontvang je gratis cadeau

Het deelnemen aan de Eurojackpot is eenvoudig en snel. Of je nu online meespeelt of via een verkooppunt, je vult simpelweg je nummers in en wacht op de uitslag. Met deze speciale actie krijg je naast je reguliere loten direct 15 extra loten cadeau bij je eerste deelname. Dit betekent dat je meteen een vliegende start maakt in de jacht op die gigantische prijzen.

Op welkomstcadeau.nl vind je altijd de beste acties en aanbiedingen. Of je nu wilt meedoen met een loterij, een nieuw abonnement wilt afsluiten of op zoek bent naar andere acties, hier ben je altijd aan het juiste adres.

Grijp nu je kans en doe vandaag nog mee met de Eurojackpot! Dit is dé mogelijkheid om met 15 extra loten de jackpot te winnen.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel kost een deelname aan de Eurojackpot?
Een enkel lot voor de Eurojackpot kost €2,50 per trekking. Met deze actie krijg je 15 extra loten gratis bij je eerste deelname.

2. Hoe ontvang ik mijn 15 gratis loten?
Na je eerste aankoop van een lot bij de Eurojackpot, worden de 15 extra loten automatisch aan je account toegevoegd.

3. Wanneer vindt de trekking plaats?
De Eurojackpot-trekking wordt elke vrijdagavond gehouden.

4. Wat gebeurt er als ik win?
Als je een prijs wint, krijg je hiervan automatisch bericht via e-mail of je persoonlijke account bij de loterij.

5. Kan ik meedoen als ik buiten Nederland woon?
De Eurojackpot is beschikbaar in 18 Europese landen, dus als je in een van deze landen woont, kun je meedoen.

5/5 - (2 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis 15 extra loten bij Eurojackpot” te beoordelen